Den Tol's Kerstbox voor thuis.
4-GANGEN MENU
Wederom hebben wij met veel liefde en al ons enthousiasme een Kerstbox samengesteld. Zodat je thuis kunt genieten van een heerlijk 4-gangen Den Tol kerstmenu! Je kunt 'm afhalen bij ons in Velp, Beuningen of Plasmolen! Verras, verwonder of verwen je familie of vrienden met Den Tol's Kerstbox.
De gerechten zijn eenvoudig thuis op te warmen en de instructie leveren wij mee in de box.
Spelregels:
Alleen te bestellen voor vrijdag 24 dec, zaterdag 25 dec en zondag 26 dec
Online te bestellen
Bestel op tijd want op=op
Afhalen mogelijk op 24, 25, 26 december bij al onze vestigingen (tussen 13u en 15u)
4-GANGEN MENU
Wederom hebben wij met veel liefde en al ons enthousiasme een Kerstbox samengesteld. Zodat je thuis kunt genieten van een heerlijk 4-gangen Den Tol kerstmenu! Je kunt 'm afhalen bij ons in Velp, Beuningen of Plasmolen! Verras, verwonder of verwen je familie of vrienden met Den Tol's Kerstbox.
De gerechten zijn eenvoudig thuis op te warmen en de instructie leveren wij mee in de box.
Spelregels:
Alleen te bestellen voor vrijdag 24 dec, zaterdag 25 dec en zondag 26 dec
Online te bestellen
Bestel op tijd want op=op
Afhalen mogelijk op 24, 25, 26 december bij al onze vestigingen (tussen 13u en 15u)
Inhoud van de Kerstbox: (voor 2 personen) OM MEE TE BEGINNEN Zonnebrood Aioli | gerookt zeezout boter VOORGERECHT Salade van Roseval aardappel Kalfslende | gerookte zalm | zoetzuur van rode biet | dragonmayonaise SOEP Pastinaaksoep met truffelolie HOOFDGERECHT Pannenkoekenproeverij Hertenstoof | preiselbeerencompote | stoofpeer Varkenshaas | peper roomsaus Gekarameliseerde appeltjes Warme kersen Banketbakkersroom Crêpes Knolselderijpuree | bospaddenstoelen KERSTDESSERT 4-GANGEN MENU € 29,50 p.p. Eventueel kun je een heerlijke en passende fles wijn erbij bestellen. > EXTRA BESTELOPTIE OM DE BOX UIT TE BREIDEN: KINDERMENU TOMATENSOEP KINDERPROEVERIJ 2 crepes | Banketbakkersroom | Nutella Jam | Marshmallows KERSTDESSERT 3-GANGEN KINDERMENU € 15,00 p.p. |
Kijk hier voor de uitleg van de bereidingswijze van onze chef-kok Bas.